Kleurwedstrijd

Jongens en meisjes,

We hebben een heel groot probleem! Er liggen hier een heleboel kleurplaten die de komende weken ingekleurd moeten worden. Wij hebben alleen véél te weinig tijd om het zelf te doen, en bovendien zijn wij heel slecht in kleuren (binnen de lijntjes). Daarom vragen we ons af of jullie ze willen inkleuren! En weet je wat? Als je de mooiste kleurplaat maakt, win je een prachtige prijs:

1e prijs kleurwedstrijdBeekse Bergen Pas Combi (Één jaar lang gratis toegang voor 2 personen voor zowel het Safaripark als Speelland)
2e prijs kleurwedstrijd: Onbeperkt pannenkoeken eten bij Het Ketelhuis in Tilburg (Maximaal 5 personen inclusief frisdrank)
3e prijs kleurwedstrijd: Intertoys cadeaukaart t.w.v. €25,-

Deelname

Wil je deelnemen aan de kleurwedstrijd van de Badeendenrace Tilburg? Dat kan natuurlijk. Ben je jonger dan twaalf jaar en kun je goed overweg met kleurstiften of kleurpotloden? Download dan snel één van onderstaande kleurplaten! De kleurplaten hieronder kan je als .PDF downloaden. Klik daarvoor op de kleurplaat (afbeelding). Wanneer je hem dan uitprint kan je 'm inkleuren. 🙂 Succes!

Oh ja, je kunt je ingekleurde kleurplaat inleveren op één van onderstaande adressen. Doe dat wel vóór 1 juli 2018, anders kan je helaas niet meer meedoen voor een prijs.

Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant
Leijweg 47
5022 KA Tilburg

Het Ketelhuis,
de Pannenkoekfabrique
AaBe-straat 45
5021 AV Tilburg

Je kunt hem ook inscannen en mailen naar info@badeendenracetilburg.nl.

Op 25 juli, tijdens de Badeendenrace maken wij de winnaar bekend. Zijn of haar naam zal ook op onze Facebookpagina en deze website verschijnen!

Speciale dank aan ByEvie, PEP Business Creators en Anneke Oord voor het ontwerpen van onderstaande kleurplaten.

Op onze kleurwedstrijd zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Badeendenrace Tilburg parcour