Kleurwedstrijd

Jongens en meisjes,

We hebben een heel groot probleem! Er liggen hier een heleboel kleurplaten die de komende weken ingekleurd moeten worden. Wij hebben alleen véél te weinig tijd om het zelf te doen, en bovendien zijn wij heel slecht in kleuren (binnen de lijntjes). Daarom vragen we ons af of jullie ze willen inkleuren! En weet je wat? Als je de mooiste kleurplaat maakt, win je een prachtige prijs:

1e prijs kleurwedstrijd: Cadeaubon €50,- te besteden bij Bol.com
2e prijs kleurwedstrijd: tiptoi® boek: Mijn grote wereldatlas
3e prijs kleurwedstrijd: VTech Magibook: Op Avontuur Met Vormen & Kleuren

Deelname

Wil je deelnemen aan de kleurwedstrijd van de Badeendenrace Tilburg? Dat kan natuurlijk. Ben je jonger dan twaalf jaar en kun je goed overweg met kleurstiften of kleurpotloden? Download dan snel één van onderstaande kleurplaten! De kleurplaten hieronder kan je als .PDF downloaden. Klik daarvoor op de kleurplaat (afbeelding). Wanneer je hem dan uitprint kan je 'm inkleuren. 🙂 Succes!

Oh ja, je kunt je ingekleurde kleurplaat inleveren bij onze verkooppunten. Doe dat wel vóór 20 juli 2019, anders kan je helaas niet meer meedoen voor een prijs. Je kunt hem ook inscannen en mailen naar info@badeendenracetilburg.nl.

Op 24 juli, tijdens de Badeendenrace maken wij de winnaar bekend. Zijn of haar naam zal ook op onze Facebookpagina en deze website verschijnen!

Op onze kleurwedstrijd zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Parcours Badeendenrace Tilburg 2019