Het verhaal van Tara

Geplaatst op Geplaatst in Nieuws

Het had niet veel gescheeld of Tara, de vijftienjarige dochter van Corinne en René, was er niet meer geweest. Ze werd geschept door een vrachtwagen en vocht maandenlang voor haar leven.

Tara was samen met een vriendinnetje onderweg naar de stad toen de meisjes halverwege werden geschept door een vrachtwagen. Drie maanden lang ligt Tara in coma. “Het moment dat ze wakker werd, kan ik me nog precies herinneren”, vertelt moeder Corinne. “Het was een zaterdagochtend in februari. We zaten aan haar bed en zagen ineens haar ogen opengaan. Dat moment was zó bijzonder. Na weken van onzekerheid konden we eindelijk weer contact maken met Tara. Nog nooit ben ik zo opgelucht geweest.”

Na vier weken in het Radboudumc in Nijmegen wordt Tara overgebracht naar Libra Revalidatie & Audiologie in Tilburg. Om zo dicht mogelijk bij haar dochter te zijn, verblijft Corinne in Ronald McDonald Huis & Huiskamer Middenwest-Brabant. “Hierdoor kon ik elke minuut die ik bij Tara mocht zijn, ook echt bij haar zijn. Dat was heel fijn. Daarnaast heb ik in het Ronald McDonald Huis veel lieve ouders leren kennen bij wie ik mijn hart kon luchten. Je zit immers toch allemaal in hetzelfde schuitje. Met één vrouw heb ik zelfs achttien weken doorgebracht. Er is daardoor een heel bijzondere vriendschap ontstaan tussen ons. Heel waardevol.”

Om ouders zoals die van Tara een thuis dichtbij hun kind te bieden hebben wij een Badeendenrace georganiseerd. Voor €5,- kan jij een badeend adopteren waarmee je kans maakt op leuke prijzen en dit geld komt rechtstreeks terecht bij het Ronald McDonald Huis in Tilburg.

Adopteer jij er ook eendje? Dat kan via badeendenracetilburg.nl/product/badeend/