Hitteplan: Badeendenrace 2019 afgelast

Geplaatst op Geplaatst in Nieuws

UPDATE 24 JULI 2019
Goed nieuws: Badeendenrace gaat later dit jaar door, met dank aan de Gemeente Tilburg! De datum daarvoor moeten we nog prikken. Er zijn al de nodige evenementen gepland, dus dat wordt nog even puzzelen. MAAR HIJ KOMT ER!!!

Het leuke nieuws: de badeendjes kunnen nog even in training. đŸ™‚ jullie loten blijven gelden, dus bewaar deze goed!

NĂ³g meer goed nieuws: de lotenverkoop gaat ook gewoon door. We kunnen er samen met jullie voor zorgen dat er nĂ³g meer badeendjes de Piushaven in gaan voor dit fantastische goede doel, het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant.

Nog geen badeendje geadopteerd? Bestel ‘m vandaag nog via https://badeendenracetilburg.nl/product/badeend/

23 JULI 2019
Vanwege de verwachte tropische temperaturen van ruim boven de 35 graden, hebben wij als organisatie samen met de Gemeente Tilburg het besluit moeten nemen om de badeendenrace van woensdagmiddag 24 juli helaas af te gelasten. Wij vinden het vanuit het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant niet verantwoord om de race in deze extreme hitte te laten doorgaan. Wegens de verwachte hitte last de gemeente ook de kinderspeurtocht, die traditioneel eindigt in de Piushaven bij de badeendenrace, af op deze woensdagmiddag.

Er is overleg met de gemeente om te kijken naar een alternatieve datum voor de race. Hierover bestaat nog geen zekerheid Ă³f en wanneer dit zou zijn. Ook de winnaars van de kleurplaten maken we later bekend. Via onze social mediakanalen en onze website houden wij iedereen op de hoogte.

Wij willen vanuit het Ronald McDonald Huis alle donateurs en geĂ¯nteresseerden ontzettend bedanken voor hun steun en inzet. Dankzij de hartverwarmende bijdragen kunnen ouders dicht bij hun zieke kinderen zijn.